DTM - EKSTRÖM NYITOTT AZ ÉLEN A NÜRBURGRINGEN

dtm-nurburgring-2015-mattias-ekstrom-audi-sport-team-abt-sportsline-audi-a5-dtm.jpg

A bajnoki pontverseny második helyén álló Mattias Ekström nyerte meg az első szabadedzést az Audi RS5 DTM-mel. A Mercedes színeiben versenyző éllovas, Pascal Wehrlein csak a 14. helyen zárt.

A svéd Mattias Ekström nyerte a nürburgringi első tréninget az Audival. A bajnoki tabellán 14 pontos hátránnyal a második helyet elfoglaló kétszeres DTM-bajnok 1:23.679-es idejével éppen csak megakadályozta a BMW 1-2-3-at, azonban Farfusnak, Wittmann-nak és az előző versenyhétvégén parádésan szereplő Blomqvistnak be kellett érnie a 2-3-4. pozíciókkal. Azonban továbbra is a BMW és a Mercedes van fölényben, miután csak Ekström Audija tudott beférni a TOP 10-be, melyet Di Resta (Mercedes), Paffett (Mercedes), Auer (Mercedes), Da Costa (BMW), Götz (Mercedes) és Martin (BMW) tett teljessé. A pontversenyt vezető Wehrlein csak a 14. legjobb időt autózta.

Az első szabadedzés végeredménye:

dtm_fp1.jpg

Fotó: motorsport.com, dtm.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr917828536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása