F1 - BUTTON EGYELŐRE SEMMIT SEM MOND JÖVŐJÉRŐL

f1-japanese-gp-2015-jenson-button-mclaren.jpg

Múlt héten olyan hírek jelentek meg Jenson Buttonról, hogy az év végén visszavonul a Forma-1-ből, és más versenysorozatok felé veszi az irányt. Japánban az újságírók kifaggatták a brit világbajnokot, de Ő egyelőre semmit sem hajlandó elmondani...

A 2009. évi Forma-1-es világbajnok igen gyenge szezont teljesít idén, de ez főleg a McLaren által használt Honda motorok lassúságának köszönhető. Button a szezon során többször is megemlítette, már nem élvezi annyira a versenyzést, mert mindig csak a mezőny végén autózhat, és nincs esélye harcolni a jobb helyekért. Csalódottsága szingapúri kiesése után is érezhető volt. 

A mai sajtónapon Japánban megkérdezték tőle, mit hoz számára a jövő, Button azonban csak annyit mondott, hogy nagyon sok a lehetősége, majd tudatta a mikrofonokat az orra alá dugó riporterekkel, hogy sajnos egyelőre csak ennyit mondhat. Miután elejtett egy félmondatot, miszerint jó beszélgetéseken van túl a csapattal, rákérdezett az egyik újságíró, hogy ezek szerint tárgyalásban áll a McLarennel a hosszabbításról? Button azonban erre is csak annyit mondott, hogy most még nem beszélhet erről bővebben.

Jelenleg tehát semmi konkrétumot nem tudni Jenson Button jövője kapcsán, azt azonban szinte biztosra vehetjük, hogy a következő pár hétben mindenképpen jönni fog a bejelentés, mivel nemrég elmondta Button és a McLaren vezetősége is, hogy ezúttal nem szeretnék decemberig húzni a pilótapárossal való kérdések megválaszolását, ahogy azt tavaly tették. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr857819306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása