F1 - HAMAROSAN BEJELENTIK, HOGY GROSJEAN A HAAS-HOZ IGAZOL JÖVŐRE?

f1-singapore-gp-2015-romain-grosjean-lotus-f1-team-in-xbox-overalls.jpg

Az F1i egy, a francia pilótához közeli forrásra hivatkozta arról számolt be, hogy Romain Grosjean a 2015-ös szezon végén négy teljes szezon után elhagyja a Lotust és a jövőre debütáló Hasas F1 Team-hez fog igazolni.

Az elmúlt napokban a sajtó nagyon sokat foglalkozott Romain Grosjean jövőjével, aki a csütörtöki sajtótájékoztatón elárulta, hogy már tudja, hogy hol fogja folytatni Forma-1-es pályafutását, azonban ennél többet nem mondott a nyilvánosságnak. Az nyilvánvaló, hogy a franciának két lehetősége maradt a jövő évre: a Lotus és a Haas.

Sokan a Lotusnál / Renaultnál való maradást tartanák optimálisabbnak, ám minden bizonnyal Grosjean csapatváltása fog megvalósulni. Gene Haas még Monzában, Cyril Abiteboul (a Renault Sport F1 ügyvezetője) Szingapúrban szólta el magát e téren. Az amerikai istálló tulajdonosa elmondta, hogy egy ilyen pilóta kerülhet a csapathoz, aki éppen el szeretné hagyni a "Titanicot", ezzel a kijelentéssel célozva a Lotus nehéz helyzetére. Abiteboul pedig azt mondta Szingapúrban, hogy sajnálja, hogy a Lotusnál nem tudták megtartani Grosjeant. A Lotus Maldonadóval való szerződéshosszabbítása pedig csak még jobban alátámasztják a pletykákat.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr647804474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása