F1 - ALONSO ÉS A RED BULL-FERRARI?

cpldpucweaazfeh_1.jpg

Vad pletykák láttak napvilágot Fernando Alonso-val kapcsolatban...

A spanyol AS című lap nemrég megírta, annak ellenére, hogy Fernando Alonso kifelé azt mutatja, motivált és teljesen boldog a McLaren-Honda projektje miatt, belülről egyáltalán nem így érez a spanyol. A lap megemlíti azt is, hiába rendelkezik a kétszeres világbajnok 3 éves szerződéssel Woking-ban, a múltbéli tapasztalatokból kiindulva a szerződést simán fel is bontathatja Alonso. 

Eme cikk hatására aztán szépen elindult a szokásos pletykaáradat, és többen arról beszélnek, a spanyol pilóta újra kapcsolatba kerülhet a Red Bull csapatával, ha azok megegyeznek majd a Ferrarival motorszállítás terén. Alonso ugyanis egyszer már megkörnyékezte az energiaitalosokat, méghozzá 2013-ban, miután a sikertelen évek miatt megromlott a viszonya akkori munkaadójával, a Ferrarival. Halmut Markoék akkor elutasították őt, és Webber visszavonulása után inkább házon belül oldották meg az ausztrál pótlását (Daniel Ricciardo-t választották). Ha valóban megkötik a szerződést a Ferrarival a Red Bull-nál, az Alonso érdeklődését is felkeltheti, bár jelenlegi elmondása szerint boldog a McLarennél és izgatottan várja a jövő évet, amikor nagy előrelépésre számítanak a csapatnál. 

Fotó: Twitter

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr137801714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása