F1 - ÚJRA FELBUKKANTAK STROLLÉK, EZÚTTAL A WILLIAMSNÉL KOPOGTATTAK

f1-austrian-gp-2015-felipe-massa-williams-f1-team.jpg

Egy dúsgazdag kanadai üzletember, Lawrence Stroll bevásárolhatja magát, és fiát, Lance-t a Williams Martini Racinghez.

Lawrence Stroll Kanada egyik leggazdagabb embere, és számos remek üzletkötés után egy ideje már a Forma-1-be való beszálláson morfondírozik, elsősorban fia, a 16 éves Lance miatt, aki jelen pillanatban a Ferrari Versenyzői Akadémia tagja. Pletykákból úgy lehet hallani, hogy a kanadai ifjonc édesapja pénzének köszönheti azt, hogy belekeveredett az autósportok világába.

A Corriere della Rossi jelentései szerint az elképesztően gazdag Stroll a Williams részvényese lenne, amely később lehetőséget adna ahhoz, hogy helyet csináljanak fiának a csapatnál. A grove-iaknak jelenleg nincsenek anyagi problémák, azonban nem tudni, hogy mit hoz a sors, tehát sosem árt, ha van valaki ott a csapat háza táján, aki pénzügyi szempontból tehetős.

Az már egy másik tészta, hogy ehhez mind mit szólna az alapító Sir Frank Williams. Egy biztos, az FIA vadonatúj szabályainak egyike kimondja, hogy jövő évtől csak 18. életévét betöltött személy versenyezhet a Száguldó Cirkuszban, és akkor még szóba se került a pontrendszer, melyben a kisebb kategóriákban elért teljesítménye által gyűjt pontokat.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr437797268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása