F1 - BRÉKING: 2007 UTÁN ÚJRA AMERIKAI PILÓTA A FORMA-1-BEN!

rossi-218.jpeg

Hivatalos a hír, miszerint Alexander Rossi Szingapúrban, Japánban, Amerikában, Mexikóban és Brazíliában Roberto Merhi helyén fog versenyezni a Manor F1 Team-nél.

A Manor F1 Team igazi bombahírrel robbantotta fel a Twitter szerda délután, miszerint a hátralévő hét futamból ötön Alexander Rossi lesz Will Stevens csapattársa, Roberto Merhi helyén, azonban Oroszországban és Abu Dhabiban a spanyol pilótáé lesz az autó, miután az amerikainak GP2-es elkötelezettségei lesznek.

Ezzel pedig Scott Speed 2007-es szereplése óta először láthatunk aktív Forma-1-es pilótát az Egyesült Államokból, noha ehhez már egyszer közel álltunk, a tavalyi belga nagydíjhétvégén, ám akkor Max Chilton az utolsó pillanatokban, de rendezte anyagi tartozásait.

A csapat közleményéből az is kiderül, hogy ezzel Merhit a csapat hivatalos teszt- és tartalékpilótájává "minősítik le", igaz arról ne feledkezzünk meg, hogy a spanyol úgy vágott neki az idei szezonnak, hogy csak az első pár futamon ül autóba, végül pedig összesen 15 futamon jut lehetőséghez ebben az esztendőben.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr697793380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása