F1 - A MCLAREN NEM AKARJA LEVÁLTANI A HONDÁT

f1-italian-gp-2015-fernando-alonso-mclaren-mp4-30_1.jpg

A McLaren csapatfőnöke, Eric Boullier egyértelműen kijelentette, hogy a wokingi csapat nem kíván szakítani a Hondával, ugyanis hosszú távon sikeresek lesznek.

Mint ismert, a Honda idei visszatérése enyhén szólva balul sült el, erőforrásuk roppant gyenge a riválisok hajtásláncával szemben, ennek egyik fő oka pedig az ERS erőtlensége.

Azonban mindennek ellenére a McLaren nem fontolgatja azt, hogy esetleg motorszállítót kéne váltania. Boullier elmondta, hogy minden kezdet nehéz, azonban Ő meg van győződve arról, hogy egy nap a McLaren-Honda újra a csúcson lesz. Továbbá azt is elárulta a francia, hogy a csapatnál jó a hangulat, és gőzerővel dolgoznak a szakemberek.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr517791528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása