F1 - A FERRARITÓL KÉR SEGÍTSÉGET MONZA

f1-italian-gp-2015-giant-ferrari-flag.jpg

Lombardia elnöke, Roberto Marioni a Ferrari segítségét kéri az Olasz Nagydíj megmentését illetően.

Maroni korábban már elárulta, hogy továbbra is azt szeretné, ha a Ferrari kiszállással fenyegetőzne az Olasz Nagydíj kihullása esetén. A Ferrari egyelőre még nem tett meg lépéseket, azonban a pilóták nagyon szeretnék, ha Monza maradna a naptárban, a múlt hétvégén még egy petíciót is aláírtak ennek érdekében.

Az elnök köszöni a pilóták segítségét, noha úgy gondolja, hogyha a Ferrari is megtenne egy-két szükséges lépést, akkor biztosítva lenne Monza jövője a versenykalendáriumban.

Marioni elárulta, hogy Ecclestone már nyíltan kijelentette, hogy Monza nélkül folytatná, azonban még Monza és a FOM szaladnak egy kört november-december tájékán, addigra a hiányzó pénzt Monza a szponzorok és a kormány segítségével előkeríti.

A Ferrari a múlt hétvégén azt nyilatkozta, hogy nem akarja beleütni az orrát a tárgyalásokba, mivel Monza pénzügyi helyzete nem az Ő dolguk.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr877781304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása