F1 - A FERRARI KOMOLYAN ÁTSZABHATJA AUTÓJÁT 2016-RA

150067_aus-1500x1000.jpg

Komoly változások előtt a Ferrari autója! Az elnök elárulta, jövőre radikális változtatásokat eszközölnek majd modelljükön annak érdekében, hogy valódi kihívójává váljanak a Mercedesnek.

Az előző versenyhétvégén Monzában nagyot léptek előre erőforrásuk teljesítményével, és könnyen lehet, hogy ezek a fejlesztések már a jövő évi fejlesztéseket hivatottak előkészíteni. A hírek szerint az új motor 20 lóerővel tud többet elődjénél, de az aerodinamikán még így is van mit javítani, jelentette ki az olaszok első embere, Sergio Marchionni. A nagyfőnök elmondása szerint egy őket már lassan egy éve lassító problémát sikerül majd megoldaniuk a télen, és a javítással komoly kihívónak akarnak előrelépni a Mercedes mellé. Egyelőre tisztázatlan, mi lehet ez a probléma, de az nyilvánvaló, hogy a Ferrari autói idén sokat szenvedtek a gyorsabb kanyarokban, így valószínűleg az autó hátulján akarnak komolyabb átalakításokat végezni Maranellóban, hiszen a karcsúbb hátsó résszel lehetne több leszorítóerőt generálni.

Ezt az elméletet a csapatfőnök Maurizio Arrivabene is megerősítette: "Muszáj dolgoznunk az autó hátulján, mert egyes fotókon tisztán látszik, hogy a mi autónk sokkal kövérebb a motor körül, mint egyes riválisoké." - utalt ezzel valószínűleg elsősorban a Mercedesre. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr547776208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása