F1 - BEFEJEZTE A PIRELLI A VETTEL-DEFEKT VIZSGÁLATÁT!

f1-belgian-gp-2015-the-pirelli-race-tyres-of-sebastian-vettel-ferrari-are-taken-from-the-p.jpg

A Pirelli megerősítette, hogy befejezte a vizsgálódást Sebastian Vettel defektjét illetően, azonban az eredmények csak az olasz nagydíjhétvégén lesznek nyilvánosak.

A Belga Nagydíj pénteki második szabadedzésén Nico Rosberg, a vasárnapi futam véghajrájában Sebastian Vettel kapott defektet. A Pirelli elmondása szerint a mercedeses gumija egy külső tárgy miatt sérült meg, míg a ferraris pilóta esetében az abroncs túlhasználtságáról van szó.

Sokak szerint a Pirelli magyarázatának csupán az volt a lényege, hogy az olasz gumigyártó el akarta magáról terelni a felelősséget. Vettel pedig az előző hét közepén kerek-perec kijelentette, hogy nem változott a véleménye, és kitart a csapat stratégiája mellett. A Pirelli pedig (a közkritika hatására) egy komoly elemzésbe vágott bele, hogy ki derüljön Vettel defektjének a pontos oka. Paul Hembery, a sportigazgató pedig megerősítette, hogy a vizsgálatok véget értek, azoknak az eredményei pedig Monzában lesznek publikusak.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr517749418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása