DTM - RAJTBÜNTETÉST KAPOTT A LEIDIÓTÁZOTT EKSTRÖM

dtm_ekstrom.jpg

Timo Glock szó szerint leidiótázta Mattias Ekströmöt, akinek meggondolatlan manőverét a versenybírák három rajthelyes büntetéssel jutalmazták.

A DTM oroszországi fordulójának első versenyén ment rendesen a roncsderbi, ennek áldozatául vált a BMW-s Timo Glock, az audis Mattias Ekström által. Mindketten idejekorán fejezték be a versenyt.

A tegnapi futamnak a negyedik rajtkockából nekivágó Timo Glock igencsak ingerült volt svéd versenyzőtársának manővere után, a volt Forma-1-es pilóta a Twitteren fortyogott a leintés után: 

"Nézd meg Wehrlein futamát és tanulj, te idióta! Mennyire hülyének kell, hogy légy ahhoz, hogy abban a kanyarban előzz."

Ekström próbálta megvédeni magát az esetet követően. Elmondása szerint az incidens előtti pillanatokban problémái adódtak, és egyre csak lassult, továbbá nem számított arra, hogy Glock nem fog helyet hagyni neki, amikor már egymás mellett voltak.

A versenyigazgatóság Glocknak adott igazat, és Ekström három rajthellyel fog hátrábbról rajtolni a vasárnapi futamon Moszkvában.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr57745298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása