WEC - A PORSCHE 2018-IG BIZTOSAN SZEREPELNI FOG AZ LMP1-BEN

1416857339.jpg

A hosszútávú versenyeken a múltban nagy sikereket elérő Porsche bejelentette, még minimum 2018-ig részt kívánnak venni az Endurance VB legerősebb kategóriájának megmérettetésein. 

A hírt a német cég első embere, Matthias Müller jelentette be. "A Porsche mindig is jelen volt a motorsportok világában, ami azért is fontos, mert a program segítségével a jövő utcai sportautóinak fejlesztését is előrevisszük ezzel. Nagyon boldogok vagyunk, hogy már a visszatérésünk után már a második évben meg tudtuk szerezni a híres Le Mans trófeát. Mindez a weissachi fejlesztési központban dolgozó szakembereknek köszönhető, akik megálmodták és megépítették a csodálatos Hybrid 919-est. A sikerek fényében tovább szeretnénk versenyezni, ezért hosszabbítottuk meg a projektet." - nyilatkozta az Autosport-nak. 

A fent említett Le mansi siker, valamint a gyártók bajnokságának jelenlegi vezetése után nem meglepetés, hogy a vezetők szerint megéri a Porsche számára a hosszabbítás. A világbajnokság egyébként egy hosszabb szünet után vasárnap folytatódik a nürburgringi 6 órással. 

Fotó: Autosport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr757742062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása