F1 - ECCLESTONE TOVÁBBRA SEM NÉZI JÓ SZEMMEL A MERCEDES DOMINANCIÁJÁT

xpb_731384_1200px.jpg

A Forma-1 mindenható ura, Bernie Ecclestone nemrég a holland Sport1-nek nyilatkozott, és elmondta, kezd egyre jobban elege lenni a németek dominálásából. Most azonban felcsillant egy lehetőség a változásra...

Ecclestone már a V6-os motorok bevezetésének sem örült túlságosan, és azóta sem barátkozott meg velük, viszont a Mercedes csapat dominálását sokkal nehezebben tűri. Legutóbb a holland tévének fejtette ki csalódottságát, és azt hozta fel legszomorúbb tényként a helyzettel kapcsolatban, hogy az olyan gyors pilóták, mint például Sebastian Vettel körönként 1,5-2 másodperccel lassabbak a legtöbb helyszínen, és ami a legfontosabb, önhibájukon kívül, hiszen a Mercedes autó ennyivel jobbak. 

A Forma-1 Menedzsment elnöke azon dolgozik, hogy ez a jövőben ne így legyen, és több versenyző is esélyes lehessen a futamgyőzelmekre, valamint a világbajnoki címre. Pont kapóra jön tehát, hogy a híresztelések szerint nagyon valószínű, hogy 2016-tól (de legkésőbb 2017-től) a Red Bull Mercedes erőforrásokra vált. Ezzel egyértelműen ismét harcban lehetnének a bajnoki címért a bikások, hiszen a karosszériájukkal még mindig nincsen baj, csak a Renault gyenge hajtóegységei vetik őket vissza. "Mr. E" tehát a háttérben azon munkálkodik, hogy a Red Bull minél hamarabb Mercedes motorokkal működhessen, ezzel izgalmat csempészve a németek által jelenleg elnyomott bajnokságba. 

Fotó: XPB Images

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr237737694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása