INDYCAR - WILSON TOVÁBBRA IS AZ INTENZÍVEN

au1052934.jpg

Az IndyCar újabb jelentést tett közzé a vasárnapi poconoi megmérettetésen súlyos balesetet szenvedő Justin Wilson állapotáról.

A következő közlemény került ki az IndyCar hivatalos közösségi oldalára az ex-F1-es pilóta egészségügyi állapotát illetően:

"Justin Wilson továbbra is kómában van, és az allentown-i kórház intenzív osztályán fekszik, miután súlyos fejsérüléseket szenvedett a poconoi futamon. Még mindig kritikus az állapota.

Az INDYCAR családja továbbra is imádkozik Wilsonért, valamint gondolatai vele, valamint családjával vannak. Továbbá köszöni a további szériákban résztvevőknek és a szurkolóknak a nagy támogatást.

Újabb fejlemények akkor várhatóak, amint változás következik be Wilson állapotában."

Fotó: crash.net

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr47731548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása