FORMULA E - DURAN VÁLTJA TRULLIT A TRULLINÁL

formula-e-berlin-eprix-2015-salvador-duran-amlin-aguri_1.jpg

Jarno Trulli végérvényesen visszavonult a versenyzéstől, helyét Salvador Duran veszi át. Az olasz csapat másik versenyzője Vitantonio Liuzzi marad.

A mexikói Salvador Duran az első szezonban még az Aguri csapat színeiben versenyzett, azonban a motorsport.com jelentése szerint a Formula E második szezonját már a Trulli Formula Team-nél fogja teljesíteni. Az egykori Forma-1-esnek nem sikerült jól az első szezonja, mindössze egy negyedik helyet és egy pole pozíciót lehet a nevéhez kötni. Azonban a hírek szerint Trulli a jövőben már nem lesz aktív versenyző.

A Motomatica JT-01 nevű motorcsomagot fogja használni a csapat az utolsó tesztnapokon is, annak dacára, hogy a korábbi négy tesztnap folyamán nem működött, olyannyira nem, hogy az olasz csapat még a garázst sem tudta elhagyni. Ma Liuzzi ülhetett be az autóba, kinek helye már szintén biztos, holnap Duran jut lehetőséhez.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr207731678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása