FORMULA E - BIRD SZÁRNYALT AZ ÉLRE AZ ÖTÖDIK TESZTNAPON

cnmx3hxwsaa4zat.jpg

Az utolsó előtti tesztnapon Sam Bird zárt az élen a Virgin autójával, míg Jacques Villeneuve a sóderágyba sodródott. A Trulli és az Andretti csapat továbbra is szenved.

A mai és a holnapi nappal zárul a Formula E 2015-16-os szezonjának hivatalos, előszezoni tesztsorozata a Donington Parkban. Sokak már készen állnak az új kihívásokra, míg a Trulli és az Andretti csapat továbbra is köhög.

A két csapat az akkumulátor és a motorszoftver semennyi, vagy csak elenyésző számú kört tudta megtenni frissen igazolt pilótáikkal. Az amerikai csapatnál lehetőséget kapott a Forma-1-ben inkább zárt, mint nyílt ajtókra találó Robin Frijns.

Ami pedig a végeredményt illeti, Sam Bird volt a leggyorsabb az ötödik napon a DS Virgin Racing színeiben, három tizedet verve az ABT csapatát erősítő Lucas Di Grassira. Csak ők ketten szimuláltak ma időmérőt, így a harmadik helyezett Loic Duval 1,6 másodperces hátránya egyáltalán nem meglepő.

Az utolsó 90 percre eleredett az eső a brit épített pálya területén, azonban néhány pilótát ez sem tartott vissza, a vizes körülményeket is ki akarták próbálni, azonban a vitézkedés áldozatává vált a napot amúgy a negyedik pozícióban záró Jacques Villeneuve, aki a kavicságy rabja lett. Hasonló dolgok történtek a dragonos Jerome D'Ambrosio-val a leintés előtt valamivel.

Az ötödik tesztnap végeredménye: 

Fotó: FIA Formula E / Twitter

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr877731868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása