F1 - A RENAULT MÁR A FORCE INDIÁT IS KISZEMELTE MAGÁNAK?

f1-belgian-gp-2015-sergio-perez-sahara-force-india-f1-vjm08.jpg

Újabb hír látott napvilágot a Renault visszatérését illetően, miszerint már a Force India is benne van a francia gyártó célkeresztjében.

Az Autosport szerint a gyári csapatként való visszatérést forszírozó Renault újabb csapatra vetett szemet, mégpedig a Force Indiára.

A silverstone-i gárda csapatvezetője, Vijay Mallya bevallotta az igazat, miszerint szombat este Belgiumban találkozott a Renault-tanácsadó Alain Prosttal, ez pedig az idei második alkalom volt. A megbeszélés témája pedig meglehetősen átlagos volt, tehát kifejezetten arról nem esett szó, hogy megszületett-e a döntés a Renault részéről. Mindemellett a Renault-t érdekelt az indiai véleménye a résztulajdonról, meg, hogy milyen feltétellel fogadná el azt.

Az 59 éves csapatfőnök azonban megerősítette, hogy a Mercedesről Renault-motorra való váltás nem került szóba. Inkább csak általánosságban volt szó a gyári csapattá való válásról, miszerint a Renault több gárdával is kontaktban van.

Mallyának is nekiszegezték a kérdést, hogy átadná-e a többségi tulajdonrészét a csapatnak. Az indiai vezető viszonylag semleges választ adott, a tárgyalás életben tartásának érdekében.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr617730526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása