F1 - 2017-BEN JÖHET A VILLANYFÉNYES OROSZ NAGYDÍJ?

f1-russian-gp-2014-nico-rosberg-mercedes-amg-f1-locks-up-under-braking-beside-team-mate-le.jpg

Bernie Ecclestone, a Forma-1 Menedzsment elnöke elárulta, tervei szerint jövőre még nem, de azután már nagyon valószínűleg éjszakai futamot rendezhetnek az oroszok.

Az Orosz Nagydíj mindig is Ecclestone nagy álma volt, tavaly pedig ez meg is valósult, habár a futam az év egyik legeseménytelenebb másfél óráját hozta, főleg a Pirelli óvatos gumiválasztásának köszönhetően. A sok kritika ellenére Szocsinak 2020-ig érvényes szerződése van a száguldó cirkusszal, ráadásul ha Ecclestone-nak sikerül megvalósítania tervét, akkor 2017-től már villanyfénnyel megvilágított, éjszakai időpontban rendezett futamot rendezhetnek. Ezt a brit üzletember erősítette meg a Belga nagydíj helyszínén a Reuters hírügynökségnek.

Fotó: Motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr837729454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása