F1 - BÁRMELYIK PILLANATBAN MEGSZÜLETHET ROSBERG ELSŐ GYERMEKE! MAGÁNGÉP BEKÉSZÍTVE A NÉMETNEK!

rosberg_cikk_kep.jpg

Minden valószínűség szerint a hétvégén apai örömök elé néz a Mercedes német versenyzője, azonban emiatt akár komoly hátrányba is kerülhet, mivel fejben Monacóban lesz.

Bármelyik pillanatban megindulhat a szülés Vivian Rosbergnél, Nico Rosberg feleségénél, így könnyen előfordulhat, hogy a német autóversenyző le fog csúszni első gyermeke születéséről, mivel ma már a belgiumi médianapon kell ott lennie Spa-Francorchampsban, ahol hétvégén kerül megrendezésre a Belga Nagydíj.

A német BILD nemrégiben arról cikkezett, hogy a pályától 60 kilométerre, Liege környékén egy magánrepülőgép van készenlétben, hogy amikor megindul a szülés Viviannal, akkor Rosberg azonnal Monacóba siessen. A német mercedeses rendelkezésére bocsátottak egy külön sofőrt is, hogy az minél gyorsabban oda tudja vinni őt.

A csillagmárkás istálló csapatfőnöke, Toto Wolff elárulta, hogy amennyiben a pilótafeleségnél beindul a szülés, Rosberg azonnali hatállyal útra kelhet. Ez azonban nem kis mértékben fogja felabajgatni a német hétvégéjét, akár a világbajnoki reményeire is erős hatással lehet.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr727720516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása