F1 - A SAUBER NAGY JAVULÁSRA SZÁMÍT BELGIUMBAN

nasr-11-886x591.jpg

A svájci istállónál elsősorban a Ferrari újabb változatú hajtóegységében, valamint aerodinamikai újításaikban bíznak.

Peter Sauber csapat jól kezdte a 2015-ös szezont a nagyon gyenge tavalyi év után, de aztán a fejlesztési versenyben anyagi problémáik miatt lemaradtak legfőbb riválisaikkal, a Toro Rosso-val és a Lotus-szal szemben. Spában azonban megkapják a Ferrari három módosítóponttal továbbfejlesztett motorját (ezt az olaszok már a Kanadai nagydíjon bevetették), amelytől nagy ugrást várnak az időeredményekben. 

Az új erőforrás mellett azonban a speciálisan Spa-Franchorshamps-ra készített első és hátsó szárnytól is gyorsulást várnak. Az alakulat pályamérnöke elárulta, nem csak Belgiumra hoznak újításokat, hanem további fejlesztések is várhatóak az utána következő nagydíjakon is, melyeket fokozatosan fognak bevetni. 

A csapat brazil pilótája, Felipe Nasr egyelőre azonban óvatosan közelíti meg a helyzetet: "Nagyon várom Spát, hiszen a kedvenc pályámról van szó, de mivel még nem vezettük az autót az új motorral, nem tudhatjuk, milyen lesz. De reméljük, előnyünk származik majd belőle."

Fotó: F1 Fanatic, Sauber

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr217716498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása