F1 - HIVATALOS: 2016-BAN CSAK A HAAS F1 TEAM ÉRKEZIK A KIRÁLYKATEGÓRIÁBA

pressintgenehaas_f1_conference_02.jpg

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) egyedül a Haas F1 Team-et találta arra alkalmasnak, hogy a jövő évben debütáljon a Forma-1-ben.

Az elmúlt hónapok folyamán számos jelentkező akadt az FIA pályázatára, akik szívesen csatlakoztak volna a Forma-1 mezőnyéhez 2016-tól, vagy 2017-től. Azonban a szövetség megerősítette pénteken, hogy csak az amerikai Haas F1 Team fog csatlakozni a mezőnyhöz, 11. csapatként.

Amennyiben esetleg az Audi vagy a Renault részt szeretne venni a királykategóriában, akkor a Nemzetközi Automobil Szövetség biztosan megtalálná rá a módját, habár a szóvivő a motorsport.com számára elárulta, hogy a pályázat lezárult. Egyelőre az FIA még nem hozta nyilvánosságra a további pályázókat, habár az autosport.com megtudta, hogy összesen két pályázat került az FIA kezébe a Haasén kívül.

Azért csak a Haas ment át a rostán, mivel a szövetség olyan pályázókat akar, akik hosszabb távra terveznek a Forma-1-ben.

Fotó: Haas

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr277707624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása