FORMULA E - BUEMI A MÁSODIK TESZTNAPON SEM TALÁLT LEGYŐZŐRE

day_2_news.jpg

Az e.Dams Renault svájci versenyzője, Sebastien Buemi a második tesztnapon is dominált a Donington Parkban.

A Donington Parkban a Formula E-csapatok két napot már lehúztak a hatból, azonban Sebastien Buemi számára egyik tesztnapon sem akadt legyőzője, sőt a volt Forma-1-es svájci pilóta körrekordot állított fel kedden az angliai pályán 1:31.050-es idejével.

Buemi mögött a virgines Sam Bird lett a második, a brit versenyző fél másodperccel volt lassabb a tavalyi ezüstérmesnél, majd az ABT németje, Daniel Abt, illetve a Mahindrához átnyergelő Nick Heidfeld végzett mögöttük, az első ötöt a másik e.Dams-pilóta, Nicolas Prost zárt. A TOP 9 egy másodpercen belül zárt, a Virginhez igazoló Jean-Éric Vergnenel bezárólag. Az Autosport információi szerint az első kilenc helyezett a kvalifikáción engedélyezett, 200 kW-os teljesítménylimittel repesztettek, nem pedig a futamra érvényes, 170 kW-os korláttal.

Azonban nem mindenkinek volt gördülékeny tesztnapja. Jacques Villeneuve közel 6 másodperces hátránnyal zárt a 12. pozícióban a Venturival. Nem tett meg mért kört a NEXTEV TCR, az Andretti, miközben a Trulli GP a tegnapi, kétségbeejtő nap után már el is hagyta a pályát.

A második tesztnap végeredménye:

nevtelen.jpg

Fotó: fiaformulae.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr987699414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása