F1 - RENAULT-MOTORRA VÁLT A SAUBER?

nasr-11-886x591.jpg

Ha uborkaszezon van, akkor pletykaáradat is: a legfrissebb spekulációk azt latolgatták, hogy a Sauber F1 Team a Ferrari motorjait a Renault erőforrásaira fogja lecserélni, sőt, akár olyan kapcsolat is kialakulhat a hinwili istálló és a francia gyártó között, mint amilyen anno volt a Sauber és a BMW között.

Újabb pletykahullám indult meg, amely ezúttal a Sauber csapatát érinti. Mégpedig, hogy régi partnerüket, a Ferrarit lecserélnék a Renault erőforrásaiért. A svájciaknak komoly okuk van az aggódásra, hiszen jövőre érkezik a Haas F1 Team, amely nyíltan a Ferrari kis csapata lenne, így a svájci gárdánál előrébb helyezkedne el az erőforrásokat illetően.

Ennek betudhatóan akár még névváltoztatás is lehetséges, amely nem más lenne, mint a Renault-Sauber. Ez az opció mindkét fél számára optimális lenne, hiszen a franciáknak szinte lenne egy gyári csapatuk, a svájciaknak pedig megoldódna az anyagi problémájuk.

Fotó: F1 Fanatic

Csáti Anna 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr847677492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása