F1 - A RENAULT JUNIOR PROGRAMOT AKAR AZ OLCSÓBB PILÓTÁKÉRT

kubi_rena_spaf_2010-13.jpg

A Renault visszatérése már napi szinten téma, most azonban maga a francia gyártó beszélt arról, hogy új életet lehelne az utánpótlásprogramba, és ez nekik is kedvezne anyagilag.

A Renault ismételten nagyobb hangsúlyt fektetne a fiatal tehetségekre. Ez több szempontból is hasznos lehetne a francia gyártónak, többek között a marketing és a pénzügyek terén is. Márpedig, ha vissza akarnak térni a királykategóriába, akkor igenis sokat számít a költségvetés ,és akárhogyan is nézzük, valljuk be, hogy egy saját nevelésű pilótának kevesebbet kell fizetni, mint egy többszörös világbajnoknak.

Cyrill Abiteboul arról is beszélt, hogy a Renault viszonya hogyan változott meg a Formula Renault 3.5-ös szériájához, aminek nyomos oka van: a jövőre újjá éledő F2-es szériára akarnak koncentrálni.

Fotó: F1 Fanatic

Csáti Anna 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr167670534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása