F1 - A MCLAREN GÁTOLNI FOGJA BUTTONT AZ ÁTIGAZOLÁSBAN?

jenson_button_f1_grand_prix_hungary_practice_tpb4o0f-jppl.jpg

A legfrissebb pletykák azt állítják, hogy Jenson Button a Williamshez nyergel át, azonban a McLaren-Honda mindezt megvétózhatja.

Nemcsak Kimi Raikkonen jövője körül van rengeteg kérdőjel, hanem Jenson Buttoné körül is. Egészen mostanáig abban tudatban lehettünk, hogy a brit kétéves szerződést kötött a csapattal, azonban sajtóértesülések állítása szerint a második év csak egy opció, méghozzá csak egyoldalú, mellyel csakis a McLaren élhet. Eddig ennek a jelentését úgy értelmeztük volna, hogy amennyiben a McLaren úgy dönt, hogy két fiatal tehetsége, Stoffel Vandoorne és Kevin Magnussen közül valamelyikőjükkel leszerződik, akkor a 2009-es világbajnok kénytelen engedni ennek. Azonban a Magyarországon egy újabb felvetést hallhattunk ezzel kapcsolatosan.

Az olasz sajtó szinte már tényként kezeli, hogy Valtteri Bottas fogja jövőre váltani Kimi Raikkonent a Ferrarinál, ez pedig azt jelenti, hogy az egyik autó megüresedik a Williams Racingnél. Az esetleges megüresedő ülésre korábban már esélyesként kezelték Nico Hülkenberget, Pascal Wehrleint és Felipe Nasrt, most azonban Jenson Button is képbe került, aki pont a grove-iaknál kezdte meg pályafutását, anno 2000-ben.

Azonban a brit Telegraph értesülései szerint a McLarent az opciós jog felhatalmazza arra, hogy gátat szabjon Buttonnak az átigazolás előtt.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr737652924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása