F1 - A HUNGARORINGET HÁROM ÉVEN BELÜL FEL FOGJÁK ÚJÍTANI

ckncxwyveaazrpb.png

A Magyar Nagydíj szervezői megerősítették, hogy a Hungaroring három éven belül megújul, miután az első, az 1986-os futam óta csekély módosítás történt a létesítményen.

Ma Bernie Ecclestone a magyar nemzeti fejlesztési miniszterrel, Seszták Miklóssal "randevúzott" a projekttel kapcsolatos terveket illetően. A koncepciók kivitelezése három évet biztosan igénybe fog menni, mivel a pálya újra lesz aszfaltozva, továbbá fel kell újítani a néhol roskadozó lelátókat, valamint a bokszutcában lévő épületeket is helyre kell pofozni.

A Hungaroring egyelőre 2021-ig rendelkezik érvényes kontraktussal a Forma-1-gyel, viszont már most szóban forog egy újabb megtoldás. Ha az egyezkedő feleknek sikerül nyélbe ütniük az üzletet, akkor még 41. Magyar Nagydíj is biztosan lesz a Száguldó Cirkusz történelmében.

 Fotó: LAT Photographic

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr107652962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása