F1 - HA A BMW VISSZA AKAR TÉRNI, A SAUBER TÁRT KAROKKAL FOGADJA

robertkubica_bmw_montreal_2007.jpg

A Sauber F1 Team továbbra is jó kapcsolatot ápol a BMW-vel, így ha a német gyártó vissza akar térni, akkor a hinwili csapat szívesen várja, ezzel pedig nem zárja ki azt, hogy a müncheni autógyártó gyári istállójává váljon, ahogyan az történt anno több éven át.

A Sauber 2006 és 2009 között élte a fénykorát, amikor ott állt a csapat mögött a BMW óriási szaktudással, és jelentős anyagi háttérrel. A hinwili csapat még mindig a Száguldó Cirkusz mezőnyét erősíti, a müncheni autógyár pedig már évekkel ezelőtt hátat fordított a Forma-1-nek, habár a nevét azóta is rendszeresen szóba hozzák. A három patinás német márka, a Mercedes, a BMW és az Audi esetleges szereplése nagyot lendítene a királykategória színvonalán.

A Sauber jelenlegi csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn ezen szép időket idézte fel egy nyilatkozat erejéig, azonban az indiai hölgy megjegyezte azt is, hogy a gárda azóta is jóban van a bajor márkával, azonban be kellett látnia, hogy a BMW-nél tudják, hogy mit akarnak, emiatt a győzködés hiábavaló. Majd a jövő eldönti, hogy a német márka visszatér-e a Forma-1-be, akár a Saubernél. 

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr427650956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása