F1 - BIANCHI HALÁLA MIATT ÚJABB BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK JÖNNEK

bianchi_3067138b_telegraph.jpg

A Versenyzők Érdekvédelmi Szervezete (GPDA) biztonságfejlesztéssel kíván megemlékezni az elvesztett pilótákra, köztük Jules Bianchira.

Jules Bianchi halála előtt tiszteleg az egész világ, a Forma-1 pedig további biztonsági intézkedésekkel fog emléket állítani a 25 évesen elhunyt francia pilótának. A GPDA, vagyis a Versenyzők Érdekvédelmi Szervezete mindent meg fog tenni ennek érdekében.

Újabb figyelmeztetést kapott az egész világ, hogy a Forma-1 még mindig a világ egyik legveszélyesebb sportja, hiszen sokan azt hitték, hogy Roland Ratzenberger és Ayrton Senna halálesete után már nem lesz ilyen szörnyű tragédia. Azonban most, 21 évvel később még is újra bekövetkezett egy.

Fotó: Telegraph

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr17640444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása