F1 - AZ FIA TELJESEN VISSZAVONULTATHATJA A 17-ES RAJTSZÁMOT BIANCHI HALÁLA MIATT

maru-bian-mona-2014-5.jpg

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) végérvényesen visszavonultathatja 17-es rajtszámot.

Bizonyára mindenki értesülhetett a drámai hírről, miszerint a tavalyi Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Jules Bianchi a mai napra virradóan feladta a küzdelmet, és tragikus hirtelenséggel távozott el az élők sorából.

Állapotát illetően a francia pilótának a kilátásai nem voltak biztatóak, édesapja, Philippe Bianchi többször is hangoztatta ezt a sajtóban. Amennyiben Bianchi magához is tért volna, valószínűleg maradandó sérülésekkel kellett volna szembenéznie, amit Ő sem akart. 

A 25 esztendős pilóta halála sokakat megrendített, Bianchiért rengetegen gyújtották gyertyát, illetve mécsest. 

A francia tehetség, akit sokan a jövő bajnokaként emlegettek, 2014-ben a 17-es rajtszámot viselte a Száguldó Cirkuszban. Az FIA pedig halálára való tekintettel teljesen visszavonultathatja a 17-es számot, ezzel megőrizve és tiszteletben tartva emlékét.

Nyugodjék békében! :(

Fotó: F1 Fanatic 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr177638450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása