F1 - RICCIARDO TÖBB SÓDERÁGYAT SZERETNE A ZÉRÓ TOLERANCIA HELYETT

daniel_ricciardo_f1_grand_prix_great_britain_o272_fsoezql.jpg

Daniel Ricciardo jobban díjazna több kavicságyat, mint az FIA folyamatos, kicsi, de annál bosszantóbb büntetéseit.

Daniel Ricciardo szerint a kavicságy sokkal nagyobb elrettentő tényező egy versenyző számára, mint a folyamatos, apró büntetések az FIA részéről.

A Red Bull ausztrál pilótájának felháborodását a Brit Nagydíj időmérőjét követő számtalan büntetés váltotta ki. Több versenyzőnek is elvették mért körét, amiért elhagyták a pályát, ebből Daniel Ricciardo jött ki a legrosszabbul, akinek Q3-as körét vették el, így a hetedik hely helyett csak a tizedik rajtkockából indulhatott el Silverstoneban.

Ricciardo azt is kifejtette, hogy a versenyfelügyelőknek meg kell azt érteniük, hogy a versenyzők a határon autóznak és ez egészen addig így lesz, amíg műfűvel vagy kavicsággyal nem tesznek ellene, hiszen az elrettentőbb dolog minden pilóta számára mint az, hogy pár centivel túl lépik a fehér vonalat, amelyre a versenybíróság már sokszor hivatkozott falként.

Fotó: Zimbio.com

 Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr907621802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása