MOTOGP - MARQUEZ NYERTE A BEMELEGÍTÉST IS

Marc Marquez hatalmas fölényben. Az összes edzést uralta, szóval a fogadóirodák valószínűleg nem sokat fizetnek, ha valaki az ő győzelmére tippelne. Ezen a pályán, ahol 2010 óta ahol indult, ott pole pozícióból nyert, jó esélye van, hogy folytassa ezt a szériát.

Alapvetően nagy jelentősége nincs a bemelegítő edzésnek, hiszen a köridők 1 másodperccel lassabbak voltak, mint a tegnapi kvalifikáción, de a futamon is ehhez hasonló köridők várhatóak inkább reálisnak, mint a tegnapi űridők. Az eredmény is nagyon hasonló, hiszen Marquez mögött Pedrosa és Lorenzo következik, és Rossi jött föl mögéjük a 4. helyre, úgyhogy nagyon nagy meglepetés nem született.

Mivel az időjárás száraznak ígérkezik, ezért igazán komoly kérdés még a gumiválasztás lehet, egy 30 körös futamon komoly jelentősége van ennek. Ahogy annak is, hogy ez egy szűk pálya, nehéz rajta előzni, így egy rossz rajthely vagy egy rossz rajt komoly hátrányba hozhatja az élmenőket. De majd kiderül a 14:00-kor rajtoló futamon, hogy a sok találgatásból mi valósul meg.

Horváth Ádám (ClassF1)

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr517619606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása