F1 - ARRIVABENE: RAIKKONENNEK MÉG 10 VERSENYE VAN BIZONYÍTANI

anna_kimi.jpg

Eddig a sajtóhírek ugyan arról szóltak, hogy Kimi Raikkonennek már csak a Magyar Nagydíj maradt arra, hogy bizonyítson. Erre cáfolt arra legutóbbi nyilatkozatában a Ferrari csapatfőnöke, Maurizio Arrivabene. Elmondása szerint a finn pilótának még 10 versenye maradt a bizonyításra.

Kimi Raikkonen alatt egyre jobban rezeg a léc. A finn pilóta futamról futamra egyre rosszabbul teljesít, Kanadában furcsa megpördülésére kapta fel mindenki a fejét, Ausztriában már az első körben karambolozott Fernando Alonsóval, most pedig Silverstoneban taktikázta el magát.

Raikkonennek év végén lejár a szerződése és egyáltalán nem biztos a helye a csapatnál, valamint az sem vett rá jó fényt hogy csapattársa, Sebastian Vettel folyamatosan jobb teljesítményt tud nyújtani.

Az eddigi hírek arról szóltak Raikkonenek a Magyar Nagydíjig van esélye a bizonyításra. De most Maurizio Arrivabene azt mondta még 10 versenye van arra, hogy döntsenek Raikkonen jövőéről,addig pedig nem szeretne semmi konkrétat sem kijelenteni.

Fotó: Zimbio.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr297607182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása