F1 - RICCIARDO SZÍVESEN MENNE A FERRARIHOZ

daniel_ricciardo_f1_grand_prix_testing_austria_0sbfe5z53qxl.jpg

A Forma-1 mindig vidám ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo a Red Bull szenvedése miatt már elgondolkodott az átigazoláson, a háromszoros futamgyőztes még azt sem zárná ki, hogy a Ferrarinál kössön ki.

Az ausztrál Ricciardo tavaly év elején került a Red Bullhoz, miután lehúzott fél évet a HRT-nél és két évet a Toro Rossónál. 2014-ben ő volt az egyedüli győztes a szezonban, aki nem a Mercedes autóját vezette. Ezután az idei esztendő kész csalódás Daniel Ricciardo számára, miután legjobb eredménye egy monacói 5. hely, és a pontversenyben is csak a hetedik. Az ausztrált elvileg 2018 végéig köti szerződése az osztrák gárdához, ám nem kizárt, hogy ha eljön a megfelelő időpont és lehetőség, akkor Ricciardo nem nyergel át egy másik csapathoz, amely a jelenlegi állás szerint csak a Ferrari lehet.

Ricciardo egy Milton Keynes-i médiaeseményen hosszasan beszélt a Ferrarival összehozó pletykáról, illetve a Red Bull jelenlegi helyzetéről. Az ausztrál pilóta azt nyilatkozta, hogy nyerni szeretne, és a feszültség oka pedig pont az, hogy ehhez a célhoz nincs meg a lehetőség. Azonban Ricciardo azt is leszögezte, hogy a dolog nem úgy működik, hogy egyik pillanatról a másikra faképnél hagyja a Red Bullt, hogy átmenjen a Ferrarihoz. Ráadásul a tavaly remekelő ausztrál pilóta érzi, hogy a vörös bikák jövőre újra a csúcson lesznek. 

Arra is kitért a 2014-es Kanadai, Magyar és Belga Nagydíj győztese, hogy igazán hízelgő számára, hogy egy olyan patinás istálló, mint a Ferrari elismeri őt, miközben azt is kijelentette, hogy nem idegenkedne el attól, ha egyszer lehetőséget kapna a maranellói csapattól, mivel a szerződések terén még nem rendelkezik akkora tapasztalattal.

Daniel Ricciardo a Red Bullnak a jelenlegi, nem túl rózsás helyzetéről sem hallgatott. Kifejtette, hogy jövőre jó lenne felzárkózni az élmezőnyre, továbbá azt is hozzátette, hogy a Renault is keresi a megoldást a problémarengetegre. Az ausztrál megítélése szerint a Red Bull megérdemelné, hogy újra a csúcson legyen.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr977586116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása