DTM - MEGLEPETÉS A NORISRINGEN: SPENGLER A POLE-BAN

1435486748.jpg

Nem kis meglepetésre a BMW-vel Bruno Spengler szerezte meg az első rajtkockát a norisringi második futamra. Mögüle két Mercedes, Vietoris és Wickens indulhat majd, a legjobb Audi a 4. helyen végző Mattias Ekström.

Ha esetleg nem Mercedes, akkor inkább az Audi, mint a BMW - gondolhatta mindenki a tegnapi nap után, mikor a pole sorsát latolgathattuk. Azonban a BMW, és főleg Bruno Spengler nem így gondolta, így az edzés vége előtt 1 perccel egy fantasztikus kört autózva a kanadai átvette a vezetést, és ott is maradt a végéig. A Mercedes uralom tehát a mai napos időben már nem olyan mértékben van jelen, mint volt tegnap a hűvösebb körülmények között, de azt nem mondhatni, hogy elmúlt volna, ugyanis a pole-t megszerző Spenglert kapásból két Mercedes követi, és az első 10-be a nyolcból mindössze két stuttgarti autó, a #2-es (Gary Paffett) és a #84-es (Maximilian Götz) nem fért be. Nagyon jól ment a már tegnap is jó egykörös tempót mutató Lucas Auer, ő az 5. helyről várja majd a piros lámpák kialvását.

Az Audi nem teljesített rosszul, de mindenképp meglepetésként érte őket a BMW és Spengler tempója. A legjobb közülük Matthias Ekström volt a 4. helyen, de persze ahogy tegnap Jamie Green is elmondta: ahhoz képest, hogy az Audi a maximális +10 kg-os súlyt kapta szinte minden autójába, nem teljesítenek rosszul azon a pályán, ahol ilyen kicsik a különbségek. 

A hétvége 2. futama valamivel délután 3 óra után rajtol a Norisringen. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr327580138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása