WTCC - MA QING HUA A LEGGYORSABB AZ IDŐMÉRŐ ELŐTT

1435399550.jpg

Folytatódott a Túraautó világbajnokság Franciaországi versenyhétvégéje a második szabadedzéssel, ahol újra Citroen-es győzelem született, de ezúttal nem Muller hanem Ma Qing Hua bizonyult a leggyorsabbnak.

Az edzés elején nem a hazai közönség előtt szereplő Citroenek voltak az élen, hanem a Hondák, Michelisz Norbival a második helyen. Ekkor a Hondásokat a Chevroletek követték és csak ezek után jöttek a Citroenesek, de hamar helyre állt a világ rendje és az első három helyen csak Citroenes pilóta neve volt látható. Meglepetésre Grégorie Demoustier neve tűnt fel a második helyen, mögötte a szintén Chevroletes Tom Coronel végzett.  A negyedik helyen is egy Chevroletes pilóta fejezte be az edzést Hugo Valente személyében. Michelisz Norbi a 14. helyen zárta az edzést, de az előző edzésből, valamint a tesztből kiindulva ez még lehet sokkal jobb is.

Folytatás 15:00-kor az időmérővel.

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr347578148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása