F1 - CSAK MÁRCIUSBAN KEZDŐDHETNEK MEG A 2016-OS TESZTSOROZATOK

daniil-kvyat-red-bull-formel-1-test-barcelona-27-februar-2015-articletitle-78803b31-846648.jpg

A német Auto Motor und Sport jelentései szerint egy hosszú téli szünetnek nézünk elébe a szezon utolsó versenyét követően. Ha minden igaz, egészen márciusig kell várnunk jövőre, hogy Forma-1-es autót láthassunk.

A 2016. évi Forma-1-es idény az előzetes tervek szerint eléggé későn, április 3-n fog elrajtolni Ausztráliában, így az FIA-nál az a megegyezés született meg, hogy az előszezoni tesztek is a megszokottnál körülbelül egy hónappal később, március 1-én kezdődnek meg.

A szezonrajt előtt mindössze csak kettő négynapos tesztet fognak megrendezni, mindkettőt a barcelonai pályán. A koncepció az, hogy az első teszt március 1-4-e között, míg a második március 15-18-a között kerülne megrendezésre.

Fotó: AMuS

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr387574970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása