F1 - RAIKKONEN ÚJ KASZNIT KAP SILVERSTONERA

dppi_00115009_540.jpg

Sajtóértesülések szerint, hogy az osztrák futamon olyannyira megsérült a Ferrarija Kimi Raikkonennek, hogy a Brit Nagydíjra új karosszériára van szüksége.

Kimi Raikkonen még az Osztrák Nagydíj első körében ütközött össze brutálisan Fernando Alonsóval. A hatalmas bukást szerencsére mindkét pilóta sértetlenül megúszta, autóik annál kevésbé.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) egyik versenyzőt sem szankcionálta a balesetért, igaz, Fernando Alonso fedélzeti kamerás felvételei nem kerültek elő, azonban Raikkonen megerősítette, hogy a csattanást megelőzően van volt kontakt közte és a spanyol versenyző között.

Az olasz La Gazzatte dello Sport arról számolt be, hogy Kimi Raikkonen Ferrari SF15-T-je olyan mérték amortizálódott le, hogy az olasz istálló utolsó egyéni bajnokának új kasznira van szüksége a silverstone-i hétvégére.

Fotó: DPPI

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr347572136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása