WTCC - LAPIERRE TESZTELNI FOG A LADÁNÁL

1412584032.jpg

Nicolas Lapierre tesztelni fog a Ladával két hét múlva a Paul Ricard-i pályán.

WEC-pilóta fog tesztelni a Ladával két hét múlva. Nicolas Lapierre, aki a Toyota LMP1-es csapat tagja volt 2014 végéig, idén pedig a KCMG autójával az LMP2-es kategória első helyezettje lett a Le Mans-i 24 óráson versenyen. 

Az eredményes 31 éves versenyző tesztlehetőséget kapott a Lada WTCC-s csapatától. A tesztre két hét múlva kerül majd sor a Paul Ricardon. Lapierre mellett még autóba fog ülni az istálló jelenlegi három pilótája Rob Huff, Nicky Catsburg, és Jaap van Lagen is. Szintén a Ladánál tűnt fel először Nestor Giralomi a hungaroringi teszten, majd a hétvégén a Slovakiaringen versenyzett is, igaz, a Nika Internationalnál.

Lesz egy újonc pilóta Portugáliában is, méghozzá a Campos istállónál Manuel Pedro Fernandez személyében. A spanyol istálló a szlovákiai hétvégén is elvette egy ETCC-pilótának, Mato Homolának a WTCC-szüzességét.

Fotó: Autosport.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr327566204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása