F1 - TOVÁBBRA IS DÖCÖG A MCLAREN-HONDA

jenson_button_canadian_f1_grand_prix_qualifying_fpstwg73z1rl.jpg

Az való igaz, hogy a McLaren-Honda egy szenvedős szezonkezdetre számított, ám még Wokingban sem gondolták azt, hogy a szezon közepén sem lesz sokkal jobb a helyzetük.

A McLaren és a Honda is számított arra, hogy nem lesz számukra sima a 2015-ös idény kezdete, azonban még csak meg sem fordult a fejükben, hogy a szezon közepéhez közeledve is ennyi probléma fogja hátráltatni őket. Hét futam elteltével mindössze csak négy pontja van a gárdának, az is Jenson Button monacói pontszerzésének köszönhetően. A konstruktőri tabellán csak a 9. helyen a nagy múlttal rendelkező csapat, amely csak a nulla pontos Manort utasítja maga mögé.

A wokingi gárda a Red Bull Ringre egy jó pár aerodinamikai fejlesztéssel fog érkezni, többek között egy új orrkúppal, amely csak a sokadik törésteszt után kapott zöld jelzést.

A Honda szakembere, Yasuhisa Arai elárulta, hogy a csapat számára a fő gondot az energia-visszanyerő rendszerek megbízhatatlansága és gyengesége jelenti.

Matt Morris pedig idegesen fejtette ki, hogy ha végre valahára valami jól működik az autóban, akkor egy újabb probléma jelentkezik, méghozzá egy teljesen másik részen.

A McLaren és a Honda is pontosan tudja, hogy nagyon sokat kell dolgozniuk, minden tőlük telhetőt meg is tesznek, de egyre rosszabbul áll az istálló szénája. Spanyol versenyzőjük, Fernando Alonso azt nyilatkozta az ausztriai forduló előtt, hogy a csapatnak érdemes lenne átállnia 2016-ra, legalábbis ő ezt tenné a McLaren és a Honda helyében.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr527549374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása