F1 - BUTTON MÉG EGY ÉVET MARADHAT A MCLAREN-HONDÁNÁL?

jenson_button_canadian_f1_grand_prix_practice_1vmsgmwprebl.jpg

Ha minden igaz, akkor jövőre is marad a Fernando Alonso - Jenson Button párosítás a McLaren-Hondánál.

Az nyilvánvaló, hogy a McLaren-Honda csapatánál nincs hosszútávú jövője a jelenlegi pilótáknak, Fernando Alonsónak és Jenson Buttonnak, mivel a mezőnyben már az öregebbik korréteget képviselik. Kettőjük közül Fernando Alonsót tartják a jobb pilótának, ez pedig a jövedelmezéseken is meglátszik, miközben a McLaren és a Honda elsősorban a spanyol köré építi a csapatot a következő pár év folyamán.

Azonban előbb-utóbb el fog jönni a vérfrissítés ideje a wokingi gárdánál. A McLaren következő pilótája pártfogoltjuk, Stoffel Vandoorne lehet, aki az idei évben a GP2 mezőnyét veri fölényesen.

Korábban arról szóltak bizonyos spekulációk, hogy az érvényes kontraktus ellenére ingatag Button helye a csapatnál. A Sky Sports F1 kérésére reagált az üggyel kapcsolatban az istálló ügyvezető igazgatója, Jonathan Neale, aki egyelőre semmi biztosat nem tudott mondani a jövőt illetően, azt azonban elárulta, hogy ha rajta múlna, akkor nem cserélné le sem Alonsót, sem Buttont, mivel eddig mindketten remek munkát végeznek.

A legnagyobb esély arra van, hogy a jövő év végén Button visszavonul a Forma-1-es versenyzéstől, helyét pedig a belga Vandoorne veheti át, akit a McLaren jövőre beültetne az egyik kis csapat autójába.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr417524398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mistral1011 2015.06.09. 18:11:37

Ahogy Webber is, talán kiköt az endurance-ban...
Az éretlen kamaszok a Forma1-ban rajcsúroznak - a férfiak a LeMans-ban versenyeznek...

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása