WTCC - ISMÉT TARQUINI AZ ÉLEN, MICHELISZ A 9.

54125435.jpg

Továbbra is hozza meglepő formáját a Honda Gabriele Tarquinivel: a veterán olasz a nulladik után az első edzésen is a leggyorsabbnak bizonyult Moszkvában. Michelisz Norbert pedig a kilencedik helyen zárta az FP1-et.

Közép-európai idő szerint 7:30-kor kezdődött meg az első szabadedzés a Moscow Racewayen. Ezek voltak azok a másodpercek, amikor a gyakorlatban is kijelenthettük azt, hogy a súlyos betegségéből felépülő Rickard Rydell visszatért.

Az első gyors körök után az orosz drukkerek nagy örömére a ladás Rob Huff volt az első helyen, azonban hamarosan megjött a pénteki tréning legjobbja, Gabriele Tarquini és ő állt az élre. Annak dacára, hogy most a Citroen mellett most már a Hondában és a Chevroletben is van pluszsúly, a francia gyártó legjobb pilótája mégis csak a harmadik helyen zárt. Michelisz Norbert egy 14. helyet érő idővel nyitotta a 30 perces első edzést, de félidőnél már az ötödik volt a magyar pilóta, előtte ekkor Tarquini, Lopez, Muller és Huff volt.

Még az utolsó percekben is Tarquini neve szerepelt a lista élén, megelőzve Lopezt és Mullert. Az élmezőnyt ekkor Loeb, Monteiro, Huff, Valente és Michelisz zárta. Az utolsó pillanatokban a magyar pilóta vesztett egy pozíciót, miután Tom Chilton minimális különbséggel befurakodott elé, így a Zengő Motorsport egy 9. hellyel nyitott Moszkvában.

A második szabadedzés közép-európai idő szerint 10:00-kor veszi kezdetét.

A második szabadedzés végeredménye:

919198491291816.jpg

Fotó: FIA WTCC

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr37521714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása