WSR - ELLINAS ÉS VAXIVIERE AZ ÉLEN AZ ELSŐ KÉT SZABADEDZÉSEN

963b72c3a5909866b29637eecf21445c.jpg

Spa-Francorchampsba érkezett meg a World Series By Renault mezőnye, ahol a délelőtti szabadedzésen Tio Ellinas, majd a délutánin pedig Matthias Vaxiviere bizonyult a leggyorsabbnak.

Első szabadedzés

Tio Ellinas nyerte az első szabadedzést a legendás Spa-i pályán. Mögötte Pietro Fantin és a Lotusos Vaxiviere végzett. Az edzés elején még Fantin állt az élen, de 10 perccel a vége előtt még Vaxiviere állt az élen. De meglepetésre az utolsó pillanatban a Strakka Racing pilótája, Ellinas az élre tudott ugrani és megnyerte az edzést.

Második szabadedzés

A délutáni edzést szinte rögtön piros zászlóval kellett megszakítani, miután Roy Nissany autója megállt a pályán. Ekkor Tom Dillman állt az élen. A rövid kényszer pihenőt követően azonnal megkezdődött a körözés a pályán.  A körözés fogalmat kicsit másképpen értelmezte a monacói győztes Jazeman Jaafar, autójával 360 fokban forgott meg, de szerencsére megtudta fogni az autót. Az élen csak úgy váltakoztak a nevek. Oliver Rowland és Nicholas Latifi neve volt látható az első helyen. Újabb piros zászlós szakasz következett, ezúttal Pietro Fantin miatt kellett megszakítani az edzést. A brazil versenyző a Blanchimontban szállt el, de szerencsére jól van és sértetlenül szállt ki az autóból. Miután újra megkapták a zöld jelzést a versenyzők, Rowland állt az élre, de ez nem bizonyult elég gyors körnek hiszen Vaxiviere és Ellinas is jobb időt tudott futni a Forteces versenyzőnél.

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr57503458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása