WTCC - ÚJONCOT IGAZOLT A LADA HARMADIK PILÓTÁNAK MOSZKVÁRA

12d81912-ce8f-4281-973c-5d73dd115795.jpg

Oroszországban a Lada Rob Huff mellett két holland pilótát ültet autóba, a Nordschleifén visszatérő Jaap van Lagent, és az újonc Nick Catsburgot.

A Lada az idei esztendőt, akárcsak a 2014-est Rob Huff, Mikhail Kozlovskiy és James Thompson trióval kezdte meg. Az egység a Hungaroringi futam után viszont teljesen felbomlott: Thompson egészségügyi problémák miatt kihagyta a magyar fordulót, illetve a németországi megmérettetést is. A britet Németországban Jaap van Lagen helyettesítette. Sőt, Kozlovskiy sem állhatott rajthoz, mivel át kellett adnia az autóját Huffnak, aki még a Magyar Nagydíjat követő teszten törte össze csúnyán autóját.

A soron következő nagydíj június 6-7-én Moszkvában lesz, mely a Ladának a hazai pálya, ám hatalmas meglepetésre a hazai versenyző, Kozlovskiy nem lesz ott újra a rajtrácson, helyette a harmadik Ladát Nick Catsburg fogja vezetni, akit eddig több GT-szériában láthattunk versenyezni. A másik két Ladát Huff és van Lagen fogja vezetni.

Fotó: Lada Sport Rosneft
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr597499020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása