F1 - AZ FIA GYANAKSZIK

image3_img_640_medium_4.jpg

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) arra gyanakszik, hogy több csapat autóin túlságos mozog az első szárnyelem.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szabálytalan első szárnyakra gyanakszik több csapatnál is, emiatt  újabb tesztek várhatok az első szárnyat illetően. A hivatalos szabályzat tiltja a mozgó aerodinamikai elemek alkalmazását, a teszten mindössze 3 milliméter lesz majd a tűréshatár. Habár jelen pillanatban nincs megnevezett csapat, akire gyanakszik a szövetség.

Azonban volt már rá példa, hogy nem egy csapat fennakadt egy ilyen teszten. Elég a közelmúltra gondolnunk: a tavalyi esztendőben, az Abu Dhabi Nagydíj időmérő edzését követő vizsgálaton a két Red Bull bukott meg.

Fotó: Formula1.com
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr227494716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása