F1 - "B-CSAPATOT" INDÍT A MCLAREN-HONDA?

_l0u5769.jpg

A legfrissebb hírek szerint a McLaren-Honda indítana a Forma-1-ben egy "B-csapatot", ahogyan ezt már 10. éve teszi a Red Bull a Toro Rosso példáján. A McLaren esetében ez a csapat a GP2-ben már jól ismert ART Grand Prix lenne.

Nemrégiben elkezdték rebesgetni, hogy a McLaren-Honda egy "B-gárda" bevetésén gondolkodik a francia ART Grand Prix-val szövetkezve. Ugyanezt teszi már 10. éve a Red Bull a Toro Rossóval. Azonban a McLaren - ART kapcsolatban az lenne a különbség, hogy a Honda az ART-ot saját motorjának a fejlesztésére használná fel.

Nicolas Todt, az ART Grand Prix társtulajdonosa a Speedweeknek elárulta, hogy a Forma-1-ben való esetleges debütálásuknak van valóságalapja, sőt, állítása szerint a csapat egy ideje már ezen dolgozik.

A beszállás azonban szükségeltetik egy saját karosszéria, egy technika, és mindezek mellé egy nagy csapat támogatása. Ezekben segítene a wokingi Forma-1-es gárda, a McLaren, melynek büdzséje jócskán megengedné a fiókcsapat üzemeltetését.

Fotó: gp2series.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr867466346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása