F1 - ECCLESTONE NEM AKARJA A MICHELIN VISSZATÉRÉSÉT

f1-monaco-gp-2006-close-up-of-a-michelin-tire.jpg

A Forma-1 mindenható ura, Bernie Ecclestone az, aki keresztbe tehet a Michelinnek a visszatérésüket illetően.

1343894-28871729-2560-1440.jpgA tegnapi napon arról számoltunk be, hogy a Michelin komolyan fontolgatja visszatérését a Forma-1-be, miután 2016-ban lejár a Pirelli szerződése. Ezt most akár maga a Száguldó Cirkusz ura, Bernie Ecclestone akadályozhatja meg.

Ecclestone szerint a Pirellinek a gumijai teljesen megfelelnek, és semmilyen változtatásra nem szorulnak. Ennek ellenére Pascal Couasnon, a Michelin igazgatója kritizálta a Pirelli gumik gyors kopását. Szerinte a pilóta emiatt nem tudja megmutatni az igazi tehetségét, ezért ők tartósabb gumikat gyártanának, valamint a Formula E-ben is használatos 18 colos gumikra váltanának.

Ám ez az ötlet sem nyerte el Ecclestone tetszését, szerinte így túl agresszív lenne az autók kinézete. A mai nap folyamán a Stratégiai Munkacsoport ülésén a Pirelli új ötlete is említésre került, mely szerint az olasz-kínai gumigyártó 375 mm-ről 425 mm-re váltanának, akárcsak az 1990-es években.

Fotó: Motorsport.com, Eurosport

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr317459746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása