F1 - A MICHELIN KÉSZEN ÁLL A VISSZATÉRÉSRE!

204709.jpg

A 2006-os szezon után kivonuló francia gumigyártó, a Michelin készen áll a visszatérésre.

Kész a visszatérésre a Michelin. A patinás gumigyártó cég 2006-ban szállított utoljára gumiabroncsokat az istállók számára. A jelenlegi olasz-kínai gumiszállító cégnek, a Pirellinek 2016-ban jár le a szerződése, így újabb pályázatokat írnak már ki.

A pletykák régóta terjengenek a paddockban, hogy a Michelin visszatérhet, de most az igazgató Pascal Collasnon ezt meg is erősítette, hogy tervük van a Forma-1-gyel. Sőt, több új felvetést fel fognak vetni majd az FIA-nak. Köztük azt is, hogy a Száguldó Cirkuszba is bevezetésre kerülhetnének a 18 colos kerekek, akár a Formula E-ben. Viszont az igazgató azt is leszögezte, ha ezeket a feltételeket nem fogadja el az FIA, akkor nekik nincs keresnivalójuk a királykategóriában.

Fotó: Crash.net

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr807457160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása