SBK - GIUGLIANO VERHETETLEN VOLT SZOMBATON
SBK 2015 San Marinó-i Nagydíj, 3-4. szabadedzés, időmérő edzés

nm2_2785_full.jpg

A sérüléséből visszatérő Davide Giugliano a Ducatival a harmadik és a negyedik szabadedzésen, illetve a kvalifikáción agyonverte a mezőnyt.

A harmadik szabadedzés beszámolója:

Szombat délelőtt megrendezésre került a Superbike harmadik imolai szabadedzése, melyet a sérüléséből visszatérő Davide Giugliano nyert meg. Most már tétje is volt a játéknak, ezen az edzésen dőlt el, hogy kik vehetnek majd részt a Superpoleban. Második - harmadik helyen a két kawasakis versenyző, Jonathan Rea és Tom Sykes végzett. A TOP10-et Alex Lowes zárt.

A két magyarnak megint nem volt szerencséje Tóth Imre a 20. helyen végzett pedig ezredre azonos időt futott, mint a 19. helyen végző Santiago Barragán. A 21. helyet pedig Rizmayer Gábor foglalhatta el. 

A negyedik szabadedzés beszámolója:

A negyedik szabadedzésen újra Davide Giugliano bizonyult a leggyorsabbnak. A második és a harmadik helyen ismét a két kawasakis, Jonathan Rea és Tom Sykes végzett, habár sokáig úgy tűnt, hogy imolában Kawasaki 1-2. lesz az utolsó edzésen, de az utolsó pillanatban jött a ducatis Giugliano és mindenkinél jobb kör időt teljesített.

A magyarok zárták újból a sort a 20-21. helyen Tóth Imre - Rizmayer Gábor sorrendben.

Az időmérő edzés beszámolója:

Úgy tűnik, senki sem tudja egyenlőre megállítani a sérüléséből visszatérő Davide Giuglianot, aki megszerezte a pole pozíciót is Imolában. A Superpole egy 15 perces szakasz, melyből két pilóta juthatott tovább a Superpole 2-be. Óriási izgalmak között szerezte meg az első helyet Michael Van Der Mark ,aki mellett még Leon Camiernek sikerült a továbbjutás. Nagy esélyesként számon tartott két ducatis pilótának, Michel Fabrizionak és Matteo Baiocconak csak a harmadik és negyedik helynek megfelelő időt tudtak motorozni. A Superpole 2-ben a Ducatik és Kawasakik csatájára lehetett számítani, a papírforma bejött, habár meglepetésre az elején a két patinás márka köze betudott ékelődni az Apriliával Leon Haslam is, ám később rosszul vett be egy sikánt és bukott motorjával, így csak az ötödik helyre tudta magát kvalifikálni.

Giugliano megszerezte a pole-t. A második helyen Tom Sykes végzett. A harmadik helyről pedig a szintén kawasakis versenyző Jonathan Rea várhatja majd a holnap délelőtti rajtot. A magyarok a 21-22. helyről kezdik majd meg az imolai első futamot Tóth Imre - Rizmayer Gábor sorrendben.

Fotó: WorldSBK.com
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr647445900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása