FORMULA E - PROST ÉS SENNA VOLTAK A SZABADEDZÉSEK LEGJOBBJAI
Formula E 2014-15 Monaco ePrix, 1-2. szabadedzés

1431165427.jpg

A két szabadedzés győztesei, az e.DAMS pilótája, Nicolas Prost, és a Mahindra Racing versenyzője, Bruno Senna lettek.

Az első szabadedzésen szombat reggel az e.DAMS pilótái az utolsó pillanatban iskolázták le a mezőnyt. A leggyorsabb időt Nico Prost autózta a Forma-1-es monacói rövidített, körülbelül 1,8 kilométeres változatán. A második helyen Sebastien Buemi zárt, mögöttük 1,365 másodperces lemaradással lett harmadik a China Racing franciája Charles Pic. A negyedik helyen Antonio Félix Da Costa zárt az Amlin Aguri színeiben, megelőzve Jerome D'Ambrosio Dragonját és a két Virgin-pilótát, Jaime Alguersuarit és Sam Birdöt. A nyolcadik pozíciót kaparintotta csak meg a bajnoki éllovas Di Grassi, az első tízbe még Sarrazin és Duval fért be.

A második edzést 53.770-es köridővel Bruno Senna nyerte meg a Mahindra Racing autójával. A második helyen Alguersuari zárt a Virgin színeiben, megelőzve a harmadik pozícióban végző Amlin Aguri-pilótát, Da Costát. A negyedik D'Ambrosio lett, megelőzve az e.DAMS párosát, Prostot és Buemit, és a közéjük beékelődő Sarrazint. A TOP10-et a két andrettis versenyző, Vergne és Speed, illetve a bajnoki tabella második helyezettje, Piquet Jr. zárta.

Fotó: FIA Formula E

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr627444450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása