F1 - HIVATALOS: BARCELONA MEGHOSSZABBÍTOTTA SZERZŐDÉSÉT A FORMA-1-GYEL - 2019-IG BIZTOS A SPANYOL PÁLYA HELYE A NAPTÁRBAN!

vers-6-886x591.jpg

A spanyol verseny szervezői bejelentették, hogy a Circuit de Catalunya-Barcelona versenypálya megállapodott a Forma-1-gyel a szerződéshosszabbításról, melynek következtében 2019-ig biztos helye van a versenynaptárban.

A barcelonai aszfaltcsík 2019-ig hosszabbított a Forma-1-gyel, azaz a következő években biztosítva van a spanyolországi versenypálya helye a naptárban. A spanyol pálya idén, ezen a hétvégén már 25. alkalommal látja vendégül a Száguldó Cirkusz mezőnyét, miután már 1991 óta a versenykalendárium része.

A pálya főnöke, Vicenc Aguilera azt mondta, reméli, hogy a közkedvelt, népszerű versenypályájuk a következő 25 évben is a versenynaptárban marad.

Fotó: F1 Fanatic / Getty Images

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr937444304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása